Algemene Ledenvergadering

Op Zaterdag 17 april van 13:00 tot 15:00 houden we onze Algemene Ledenvergadering via ZOOM. De uitnodiging heb je als lid begin april in je inbox ontvangen (afzender: contact@republikeinen.nl).

Er staat behoorlijk wat op het programma. Creative director Boris Thorbecke laat je de voorgestelde nieuwe naam en huisstijl zien. Onderdeel van ons plan ’21-’25 om effectiever campagne te voeren voor de republiek.

Advocaat Ewout Jansen geeft toelichting over de dagvaarding in onze ‘Macht van de Koning’ rechtszaak die zojuist is bezorgd bij de Hoge Raad.

Republikein van het Jaar Sheila Sitalsing (columnist o.a. Volkskrant) schuift aan om te praten over haar werk en de omgang van de media met de monarchie.

We zien je graag op zaterdag 17 april. Na aanmelding krijg je een week van tevoren de link toegestuurd waarmee je aan de vergadering deelneemt.

Aanmelden

Kan via de link in onze nieuwsbrief. Niet ontvangen? Zoek eerst in de mailbox naar ‘contact@republikeinen.nl’ (ook in de spamfolder). Nog steeds niet gevonden? Stuur dan even een mailtje aan hetzelfde adres.

Agenda/bijlagen

Bijlagen voor deze vergadering zijn in te zien via:
www.republikeinen.nl/alv

Notulen

Notulen van vorige vergaderingen zijn beschikbaar via:
www.republikeinen.nl/alv

4 gedachten over “Algemene Ledenvergadering”

  1. Bij de financiële stukken mis ik het verslag van de Kascontrole-Commissie over de boekhouding 2020 en de Balans per 31-12-2020. Als lid is mij dat belangrijke stuk ook niet toegestuurd. Zonder dat stuk kan de ALV de jaarcijfers over 2020 niet goed- of afkeuren.

    1. Bram Van Montfoort

      Beste Anton, het verslag van de kascommissie is vanaf nu via de link te vinden. Alle leden krijgen op de ochtend van de vergadering ook nogmaals de link naar alle documenten toegestuurd.

  2. Ik kon helaas niet de hele vergadering bijwonen en zou graag de bijdrage van Sita Sitasing willen beluisten.Is daar een opname van?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *