Werkgroep Activiteiten

Ruud van Diemen (namens de werkgroep activiteiten)

Op zondag 2 november organiseert de actiegroep van het NRG een landelijke bijeenkomst voor mensen die zich graag meer willen inzetten voor het NRG. We willen meer van ons laten horen en we willen meer van ons laten zien. Daar hebben we mensen voor nodig die activiteiten willen organiseren en bij willen wonen. Op 2 november bespreken we met elkaar de jaarkalender waarop jaarlijks ongeveer twaalf momenten zijn waarop we het NRG echt zichtbaar willen hebben. Dat kan zijn op Prinsjesdag of tijdens een bezoek van de Koninklijke familie in het land. We kunnen natuurlijk zelf ook activiteiten bedenken waarop we onze stem kunnen laten horen. Het zou mooi zijn als de acties meer vanuit de regio’s worden bedacht en uitgevoerd zodat we op termijn een landelijke dekkend netwerk van actiegroepen hebben.

Wilt u een bijdrage leveren aan deze werkgroepen die zich bezighouden met activiteiten (actiegroepen) geef u dan op voor de bijeenkomst op zondag 2 november, zodat wij weten rekening kunnen houden met de grootte van de zaal. Wij zullen dan op 22 november verslag uitbrengen van de resultaten tijdens de ALV. Opgeven kan bij Ruud van Diemen ruudvdiemen@gmail.com.

Op de agenda van die dag staat:
– Jaarplanning
– Ideeën inbrengen
– Acties uitzetten

Mochten de reiskosten voor u een probleem zijn, laat dit dan ook weten. We zullen dan bekijken in hoeverre het mogelijk is om voor een tegemoetkoming in de reiskosten in aanmerking te komen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *