Succesvolle start campagne Kosten Koningshuis

De eerste dagen van de crowdfunding campagne Kosten Koningshuis zijn succesvol verlopen. Het NRG heeft op de officiële teller ongeveer 40% van het benodigde bedrag binnengehaald. Omdat enkele mensen via de giro het geld hebben overgemaakt, kan dat bedrag in de komende dagen zelfs nog wat stijgen.

Alle donateurs ontzettend bedankt! Mede dankzij u hebben we in de eerste paar dagen al 40% van het benodigde bedrag binnen gehaald. U kunt de voortgang volgen via DEZE link. We gaan hard ons best doen om in de komende weken de 100% te halen, zodat het onderzoek van start kan.

We kunnen dit niet alleen. Het rapport komt er niet van vandaag op morgen. Er is eerst gedegen onderzoek nodig, en dat kunnen wij doen, met jouw hulp! Doe mee aan de Crowdfundingsactie, doneer via DEZE link!

Natuurlijk hebben we het geld nodig. Maar als je meer wilt doen, of als je niet in staat bent financieel bij te dragen, dan zijn er andere dingen die je kunt doen om ons te helpen:

· Verspreid deze oproep via social media
· Stuur de link naar deze campagne door naar je vrienden en vertel ze over de actie
· Ken of ben je iemand die dichtbij het vuur gewerkt heeft? Bijvoorbeeld in de paleizen of bij één van de voorlichtingsdiensten? Meld je dan via DEZE link of via willyleaks@derepublikein.nl
· Word lid van het Nieuw Republikeins Genootschap!
· Voor meer informatie: bezoek onze website www.republikeinen.nl – maar vergeet ook niet te doneren!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *