Starters royaal de pineut op woningmarkt

Starters komen steeds moeilijker aan een koopwoning. Wat blijkt? Ze worden overboden door beleggers die dezelfde woningen tegen een royale meerprijs aan starters verhuren.

Onder de grootste beleggers bevinden zich enkele interessante figuren. Denk aan Qatarese Sheiks en de relatief onbekende prins Bernhard Junior (590 panden).

Uiteraard hebben deze ‘ondernemers’ hun vastgoedimperium geheel op eigen kracht opgebouwd. Hun door belastinggeld verkregen familiekapitaal (waarover ook nauwelijks erfbelasting wordt betaald) speelt hier natuurlijk geen enkele rol in.

Mocht u de succesvolle ondernemer Bernhard Junior live willen bewonderen dan kan dat hoogstwaarschijnlijk op 27 april 2019 te Amersfoort. Daar zal hij op een feest ter ere van zijn familie enkele uren door de stad lopen en de menigte toezwaaien.

Voor de kosten van het feest (die vaak hoger uitvallen dan begroot) is gelukkig al een sponsor gevonden: de Nederlandse belastingbetaler.

2 gedachten over “Starters royaal de pineut op woningmarkt”

  1. Bram Van Montfoort

    @RG op dit moment is dat nog niet zichtbaar op de site. We zijn ermee bezig. Dus binnenkort staat bij elk artikel een auteur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *