Oproep Oproep Oproep Oproep

Het NRG start werkgroepen om de leden en sympathisanten de mogelijkheid te geven zich in te zetten.

een eerste indruk van de te starten werkgroepen:

-voorbereiden van de Dag van de Republiek (26 juli)
-de agenda van de koning
-oprichten plaatselijke afdelingen
maar we willen nog meer!

In het kader van de vele gebeurtenissen die ons te wachten staan de komende maanden en vanwege de wens om andere Republikeinen te betrekken bij het opzetten van van alles en nog wat, gaan we over tot het instellen van werkgroepen.

Deze werkgroepen kunnen groot of klein zijn, een ruime opdracht of juist heel specifiek een bepaalde opdracht krijgen. Ze kunnen voor een korte of voor langere tijd opgericht worden.

De eerste werkgroep is al opgericht. Een tweetal ter zake deskundige leden gaat de tekst van de ‘Acte van Verlatinghe’ uit 1581 onder de loep nemen en omzetten in hedendaags Nederlands en updaten naar de huidige situatie. Deze nieuwe “Acte van Verlatinghe’ gaat gebruikt worden op de 433ste verjaardag van de Dag van de Republiek.

Ook voor de Dag van de Republiek, 26 juli, willen we een werkgroep starten om te bedenken hoe deze dag in te vullen en te organiseren. We hebben mensen nodig met ideeen en mensen die deze ideeen vorm kunnen geven.

Dat kunnen en willen we niet alleen als Bestuur doen, maar dat willen we doen samen met of gedelegeerd aan leden en sympathisanten.

Als U mee wilt denken en doen in werkgroepen en in wat we gaan aanpakken, dan horen we graag van u op:

moen@republikeinen.nl

Doe mee, denk mee!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *