Noodkantoor van 400.000 euro?

Geachte Republikeinen,

Met woede en verbijstering lees ik zojuist op teletekst dat er in de tuin van De Horsten een nood-kantoorgebouw voor Wimlex neergezet gaat worden van VIERHONDERDDUIZEND EURO. Kennelijk vanwege de verbouwing (!) van Huis ten Bosch.

Na de schandalen van het vakantieverlijf in Griekenland, het motorjacht(of speedboot), en het kapitale hek in Griekenland krijgen we nu een ‘noodgebouw’ van 4 ton!

Het lijkt of de familie von Amsberg totaal geen greintje benul heeft dat het wel eens een keer genoeg is en we het niet meer pikken. Wat is er trouwens mis met paleis Noordeinde of het Catshuis als ‘werkplek’? En is De Horsten zó krap bemeten dat Wimlex er geen vertrek heeft om af en toe een handtekening te zetten of iemand op de koffie te vragen? Voor de rest van de tijd zitten ze toch in het buitenland dus waar hebben we het over?

Iedereen moet bezuinigen en de duimschroeven worden bij iedereen aangedraaid als het gaat om tehuizen voor ouderen, voorzieningen voor mensen met een beperking en wat dies meer zij. Maar voor de von Amsbergs kan het niet óp; het geld wordt er met kruiwagens doorheen gejaagd.

Diep treurig dat niemand hier tegen in opstand komt.

A.L.
Den Haag

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *