‘Leve de Republiek’ speldjes bijna uitverkocht

Op veler verzoek waren ze teruggekeerd: republikeinse speldjes. Een subtiel maar duidelijk statement waarmee je laat zien dat je voor republiek bent. Binnen een week was bijna de volledige oplage uitverkocht. Komende week worden ze geleverd. Dat ging niet zonder slag of stoot. Excuus voor het ongemak.

Wanneer krijg ik mijn speldje?

‘Alles loopt stroever door de crisis’, mailde de leverancier. Gelukkig kwamen de speldjes nog wel op tijd voor Koningsdag bij het magazijn aan. De meeste leden hebben nu hun bestelling ontvangen. Behalve de leden die meerdere speldjes besteld hadden. Door een fout bij het magazijn kregen zij maar één speldje toegestuurd. Deze fout wordt komende week rechtgezet!

Zijn er nog speldjes beschikbaar?

Ja, we hebben nog een aantal speldjes beschikbaar voor leden. Je kunt deze bestellen via de link in de afgelopen nieuwsbrief. Of stuur even een mailtje aan bram@republikeinen.nl. Volgend jaar zullen we voor een grotere oplage zorgen.

Update: de speldjes zijn inmiddels uitverkocht

Waarom geen vlaggen, t-shirts enz.?

‘Wat moet ik met een reversspeld?’, mailde een jonger lid. Hij had liever een Geen Onderdaan t-shirt. We kregen ook diverse suggestie voor republikeinse vlaggen en wimpels. Daar gaan we zeker mee aan de slag.

Onze vrienden van ProRepublica hebben al een aantal ontwerpen aangedragen. Maar we willen het goed doen, niet overhaast. En het liefst ook op een moment waarop je het t-shirt weer aan zoveel mogelijk mensen kunt laten zien.

Bekijk tot die tijd ook zeker ons assortiment aan stickers, posters en boeken:

Alle stickers (x3) en posters (x2) samen in één pakket? (gratis verzending)

Oh, en voor wie’m nog niet heeft, met dit boek win je elke discussie:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *