Leo Verhoef stapt op als bestuurslid/secretaris – vacante functies

Leo Verhoef heeft bekendgemaakt te stoppen als bestuurslid van onze vereniging. Leo vervult op dit moment de functie van secretaris en onderhoudt tevens de website. Tijdens de Algemene ledenvergadering op zaterdag 21 april as. in Gouda zullen wij afscheid van hem nemen.

Door het vertrek van Leo komt er een bestuurszetel vrij. Leden die zich verkiesbaar willen stellen kunnen zich per e-mail bij de voorzitter aanmelden tot 13 april as. (clement@republikeinen.nl).
De voorkeur van het bestuur gaat uit naar een lid dat ook de functie van secretaris op zich wil nemen. Daarbij kan opgemerkt worden dat de werkzaamheden van de secretaris vooral bestaan uit het organiseren en voorbereiden van bestuurs- en ledenvergaderingen. Een verslag van bestuursvergaderingen wordt al gemaakt door een ander bestuurslid.

Het bestuur heeft verder besloten om na het vertrek van Leo de website niet meer door één persoon te laten onderhouden maar een commissie in te stellen voor de communicatie. Bij deze commissie ligt niet alleen het bijhouden en ontwikkelen van de website en de nieuwsbrief maar ook het ontwikkelen van nieuwe/andere communicatiemiddelen/-vormen. Vanuit het bestuur is Gerrit van Malkenhorst aangewezen voor deze commissie. Leden die menen hier een kwalitatieve inbreng te kunnen leveren worden van harte uitgenodigd zich bij hem te melden (vanmalkenhorst@republikeinen.nl). Op de algemene ledenvergadering van 21 april wordt definitief over de samenstelling van de commissie besloten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *