Kom naar de ALV op 25 november

Dit najaar bent u weer van harte welkom bij de Algemene Ledenvergadering van het Republikeins Genootschap in Vergadercentrum Vredenburg in Utrecht.

Algemene Ledenvergadering (ALV)
Republikeins Genootschap (RG)
25 november 2017. Aanvang: 13:30u (inloop vanaf 13:00u)

Vredenburg 19, Utrecht

Op de ALV worden een groot aantal organisatorische punten besproken. Ook wordt in November voor het eerst een stemming gehouden onder de leden over de Republikein van het Jaar en het Schoothondje van het Jaar. Aron Brouwer, auteur van het boekwerk ‘De opportunistische Vader des Vaderlands’ over Willem Van Oranje, houdt een uitgebreide lezing over zijn werk en beantwoord vragen. Onderstaand vindt u een uitgebreide agenda van de ALV.

Tijd en bereik

U bent van harte welkom op 25 november aanstaande vanaf 13:00. Vergadercentrum Vredenburg is gevestigd op Vredenburg 19 in het centrum van Utrecht. U bereikt deze locatie het beste met Openbaar Vervoer. In de buurt zijn ook diverse parkeermogelijkheden aanwezig.

  1. Opening
  2. Bespreking actualiteiten
  3. Media en berichtgeving RG
  4. Evaluatie nieuwe website Republikeinen.nl
  5. Uitgave De Republikein
  6. Werkgroep Republiek
  7. Aftreden bestuursleden en benoeming van nieuwe leden van het bestuur
  8. Rondvraag

Punten van orde

Leden dienen zich voor aanvang kenbaar te maken en ontvangen bij binnenkomst een stemkaart voor tijdens de vergadering. U hoeft zich van tevoren niet aan te melden.

Vragen en contact

Voor meer informatie of afmeldingen kunt u de secretaris bereiken op secretaris@republikeinen.nl en +31618131214 (bij dringende zaken).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *