Algemene ledenvergadering

Op zaterdag 21 april aanstaande vindt er in Gouda een algemene ledenvergadering plaats. De vergadering begint om 13:00 uur.

De vergadering wordt gehouden in Le Patapouf, Kolkmanstraat 1-3 in Gouda.

De agenda:

A. Huishoudelijk deel

Pauze

B. Inhoudelijk deel ALV

Het thema van deze ALV luidt:
”NAAR EEN DYNAMISCHE DEMOCRATIE”
Dit thema wordt na de pauze ingeleid door drs. Maurice de Hond. Hij is van mening dat de democratische ‘constructie’ van Thorbecke na ruim 150 jaar functioneren aan zijn eind is gekomen. Hij maakt duidelijk op welke manier de democratie in deze tijd opnieuw inhoud kan worden gegeven. Daarbij spelen de moderne communicatiemogelijkheden via Internet een grote rol. Wie zich tevoren wil oriënteren kan een tweetal publicaties van zijn hand lezen die via deze pagina op zijn website te downloaden zijn:

  • het einde van Thorbecke democratie
  • schets van het systeem van burgerdemocratie

Inleiding Maurice de Hond gevolgd door een discussie

De vergadering wordt afgesloten met een borrel
Ik hoop velen van onze leden te mogen verwelkomen!

alt textRoutebeschrijving naar de Patapouf
Vanaf station Gouda: bij aankomst op station Gouda de uitgang aan de noordzijde van het station nemen (Bloemendaal, Jamessingel). De Patapouf, op het bijgaande kaartje aangeduid “B”, bevindt zich op ongeveer 5 minuten loopafstand.

Looproute: station uit, rechts aanhouden. Burg Jamessingel, Statensingel, bij stoplicht rechtsaf, Willem de Zwijgersingel. Op de hoek met de eerste weg links bevindt zich de Patapouf
NB: aan de noordzijde van het station wordt op dit moment een uitgebreide wegreconstructie uitgevoerd waarbij de rotonde op het kaartje vervangen wordt door een kruispunt.

Auto: afslag Gouda, borden naar het station volgen. Vanaf het station (noordzijde) de looproute volgen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *