Republikeinen actief op Koningsdag in Dordrecht

Op vrijdag 24 april om 11.00 uur houdt het Nieuw Republikeins Genootschap (NRG) een persconferentie in hotel Bellevue Boomstraat 37, 3311 TC Dordrecht. Tijdens deze bijeenkomst zal door NRG-voorzitter Anjo Clement en enkele andere NRG-leden uitleg worden gegeven over de volgende activiteiten:

  1. Een aantal Republikeinen zal tijdens Koningsdag op 27 april in Dordrecht gebruik gaan maken van hun Recht op Vrijheid van Meningsuiting. De reden waarom en de manier waarop dit gaat plaatsvinden zal worden toegelicht.

  2. Op woensdag 29 april zal voor het Gerechtshof in Den Haag een hoorzitting plaatsvinden over de onrechtmatigheid van de aanhoudingen op de Dam op 30 april 2013 tijdens de Inhuldiging. De politie Amsterdam wordt aangeklaagd wegens opzettelijke wederrechtelijke vrijheidsberoving. Aan de hand van videobeelden van de aanhoudingen zal een toelichting worden gegeven op de aanklacht.

  3. Op zaterdag 25 en zondag 26 april zal in Amsterdam een conferentie plaatsvinden van de Vereniging van Europese Republikeinse Bewegingen (AERM). De organisatoren zullen een toelichting geven op het belang van deze conferentie. http://www.aerm.org/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *