Republikein van het Jaar: Stem mee!

Wie wordt Republikein van het Jaar? U hebt nog maar enkele weken om kandidaten voor de titel voor te dragen. Op de Algemene Ledenvergadering van 25 november aanstaande kiezen de leden van het Republikeins Genootschap een nieuwe titelhouder uit een lijst van meest genoemde kandidaten. Wilt u iemand voordragen als kandidaat voor de titel van Republikein van het Jaar 2017 of Schoothondje van het Jaar 2017? Stuur dan een bericht aan het RG met een korte onderbouwing: contact@republikeinen.nl onder vermelding van REPUBLIKEIN VAN HET JAAR.

Als lid van het Republikeins Genootschap bent u natuurlijk van harte uitgenodigd voor de Algemene Ledenvergadering en de verkiezing. Houdt 25 november daarom in uw agenda open. U bent welkom vanaf 13:00u in Vergadercentrum Vredenburg in Utrecht, Vredenburg 19.

2 gedachten over “Republikein van het Jaar: Stem mee!”

  1. Schoothondje van het jaar: Alexander Pechtold. Nu D66 regeringsverantwoordelijkheid draagt duikt hij weg rond het thema Oranje en Belastingen.
    Voor verkiezing van republiekein van het jaar draag ik voor:
    Joep van het Heck Hij komt ronduit voor zijn standpunt over de monarchie uit. Wat subtieler zo nu en dan zou gewenst zijn: het gaat om het instituut, niet om de personen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *