Nieuwsbrief januari 2017

NRG voert actie op allerlei fronten

Actievoeren op 27 april in Tilburg

Koningsdag 2017 wordt gevierd op donderdag 27 april in Tilburg. Het NRG gaat daar actievoeren op de inmiddels bekende wijze: door gebruik te maken op ons individuele recht op vrije meningsuiting. In groepjes van twee/drie mensen verspreiden we ons door de stad om op zoveel mogelijk plekken, en bij zoveel mogelijk camera’s, te laten zien dat republikeinen er (mogen) zijn!

Wil jij ook meedoen op 27 april? Een bord dragen, of gewoon meelopen? Zet de datum dan vast in je agenda. Je reiskosten worden vergoed en de dag wordt afgesloten met een gezamenlijke maaltijd op kosten van de vereniging.

De afgelopen jaren deden er telkens meer mensen mee met de actie dan het jaar ervoor. We hopen deze stijgende lijn door te zetten!

Koningsspelen Vrijwillig

Vorig jaar organiseerde het NRG de actie Koningsspelen Vrijwillig. Ook dit jaar helpen we graag mensen die hun kinderen op de dag van de Koningsspelen thuis willen houden. Niemand mag worden verplicht mee te doen aan een spelletjesdag ter ere van de Koning.

Helaas hebben we dit jaar niet het budget om opnieuw reclame te maken via radio en televisie. Maar de standaardbrief die u naar de basisschool van uw kind of kleinkind kunt sturen, is HIER te vinden. We hopen dat u zich durft te verzetten tegen deze vorm van indoctrinatie en helpen u graag waar dat kan.

Voor meer vragen over de actie Koningsspelen Vrijwillig, mail naar persvoorlichting@republikeinen.nl

Financieel Onderzoek

Het NRG is nog steeds druk bezig met het onderzoek naar de kosten van de monarchie. Op de website Kosten Koningshuis kunt u daar nog steeds aan bijdragen! Met het geld dat we inzamelen financieren we diepgravend onderzoek naar financiële wanpraktijken van de Oranjes.

De bedoeling is dat het onderzoek rondom Koningsdag gaat plaatsvinden. U begrijpt dus wel: het NRG zit niet stil dit voorjaar! We pakken alle kansen die we krijgen om de achterhaalde monarchie en de bijbehorende erfopvolging aan te pakken. Dankuwel dat u ons daarbij steunt en volgt!

Vriendelijke groeten, namens het gehele bestuur,

Steef van Gorkum

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *