Nieuwjaarsborrel 2012

Door omstandigheden werd de traditionele Nieuwjaarsborrel dit jaar op maandag geschonken. Dat was te merken: minder leden dan anders hadden de weg naar de Prinsengracht gevonden. Een duidelijk signaal dat we een traditie niet moeten veranderen!

De sfeer was echter als vanouds. Voorzitter Anjo Clement memoreert de ontwikkelingen van het afgelopen jaar. De vereniging groeit, we krijgen meer aandacht in de media (zelfs internationaal!) en we zijn bezig met het leggen van contacten met politieke partijen.

Anjo doet een beroep op de leden om het bestuur te ondersteunen bij de vele activiteiten die in het vat zitten. In de huidige samenstelling bestaat het bestuur voornamelijk uit 60+ers; jongeren worden uitgenodigd het bestuur of een op te richten werkgroep te versterken. Eén van de komende nieuwsbrieven zal daar informatie over geven.

alt text
Onder het motto: “ze heeft het licht gezien” doet ons lid Cent Wagenmaker het staatshoofd enkele tips aan de hand om tot een zorgvuldiger gebruik van de schatten der aarde te komen en dusdoende ook nog de noodlijdende schatkist enorme bedragen te besparen.

Gastspreker was vandaag Tomas Ross. Een andere Tomas Ross dan die we kennen van de tv-serie die momenteel wordt vertoond. Daarin wordt de koningin als mens, met al haar zwakheden zelfs sympathiek mens neergezet. In zijn speech spaarde hij de Oranje’s niet; van Willem de Zwijger tot Willem-Alexander moesten ze spitsroeden lopen.

Aankondiging: Volgend jaar is de Nieuwjaarsborrel op vrijdag!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *