Het gaat niet alleen om geld

Natuurlijk hopen we de €5.000,- bij elkaar te krijgen, en dus zijn donaties nog altijd mogelijk via Indiegogo of via iDeal. Maar er zijn meer dingen die jullie kunnen doen!

  1. Creëer bewustzijn. Deel onze campagne met je vrienden en familie! Stuur de website Koningsspelenvrijwillig.nl de wereld rond via social media of vertel over de actie aan je buurman. Hoe meer mensen op de hoogte zijn, hoe beter!
  2. Meld je bij ons! Het NRG is op zoek naar mensen die in hun dagelijks leven te maken hebben met de Koningsspelen. Werkzaam op een basisschool? Of gaan je kinderen naar een school die meedoet aan de Koningsspelen? Mail dan even naar vangorkum@republikeinen.nl !
  3. Dien een motie in. We hebben al van enkele betrokken leden gehoord dat zij het onderwerp van de Koningsspelen in hun gemeenteraad ter sprake willen brengen. Dit is fantastisch! Kinderen mogen niet verplicht worden om mee te doen, en dus moet de leerplicht op die dag niet gehandhaafd worden. Ben jij politiek actief in jouw gemeente? Neem dan contact op met ons via vangorkum@republikeinen.nl . Wij blijven graag op de hoogte!
  4. Voer actie. Ook als je zelf niet actief bent in de (lokale) politiek, kun je je stem laten horen! Het NRG komt binnenkort met standaardbrieven die je naar de wethouder of een raadslid kunt sturen. In zoveel mogelijk gemeenten moet dit onderwerp op de agenda komen te staan.

Alvast heel veel dank voor jullie betrokkenheid!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *