Herinnering: ALV

HERINNERING

Algemene Ledenvergadering

U bent morgen (26 mei 2018) welkom vanaf 13:00u bij Vergadercentrum Domstad in Utrecht voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) van het Republikeins Genootschap.

AGENDA

Aan het begin van de ALV wordt de eerste uitgave van het eigen geproduceerde tijdschrift Republikeins Bulletin (RB) gepresenteerd. In het RB leest u over actualiteiten, achtergronden rond republikanisme en verslagen over activiteiten van het RG. Daarbij is ook veel aandacht voor leden en hun overtuigingen.

Op de vergadering worden verder de jaarcijfers van het RG gepresenteerd en gaat het bestuur in op de verdere koers van de vereniging dit jaar. Ook zal het recent gepresenteerde rapport over de kosten van het koningshuis worden besproken en de media-aandacht als gevolg hiervan voor het RG worden geëvalueerd.

Klik HIER voor de hele agenda van de ALV

NOTULEN VERGADERING 25 NOVEMBER 2017

De notulen van vorige vergadering vindt u HIER. Deze informatie zal na de vergadering op 26 mei ook via de site te raadplegen zijn.

ROUTE

Vergadercentrum Domstad is goed te bereiken met het openbaar vervoer, via Utrecht Centraal. Ook is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt, mocht u met de auto naar de ALV toe komen.

ALGEMENE LEDENVERGADERING
26 mei 13:00u (13:30u) – 17:00u
Vergadercentrum Domstad
Koningsbergerstraat 9, 3531AJ Utrecht

Klik HIER voor een uitgebreide routebeschrijving en informatie over parkeergelegenheid

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *