Doe mee

Miljoenen Nederlanders willen een republiek, maar die komt er niet vanzelf. Dit is wat je kunt doen:

Informeer jezelf & je omgeving

Over de monarchie en republiek bestaan veel misverstanden. We hebben de belangrijkste op een rij gezet. Een uitgebreider verhaal lees je in het Klein Republikeins Handboek. Check ook onze veelgestelde vragen.

Ga het gesprek aan met anderen in je omgeving. Willen ze een koning? Waarom? Wat voor beeld hebben ze bij een republiek? Klopt dat wel?

Het gesprek voeren we ook online. Volg ons en doe mee met de discussie. Via Twitter, Facebook, YouTube, LinkedIn en onze nieuwsbrief.

Voer campagne

Wij willen dat Nederland een parlementaire republiek wordt. Daarom geven we voorlichting over hoe een republiek eruit kan zien. Maar we laten ook zien wat er mis is met de monarchie:

Heb je zelf een goed idee voor een actie? Wil je een spreker uitnodigen? Je expertise inzetten? Een spreekbeurt houden? Laat het ons weten!

Word lid of doneer

We zijn de grootste republikeinse beweging van Nederland met ruim 10.000 volgers. Door ons financieel te steunen kunnen we effectiever campagne voeren. Word lid, doneer of neem een kijkje in onze webshop.