Blogspot “In De Gelogeerde Aap”

Gerrit van Malkenhorst

Republikeinen die met de columns van de landelijke pers niet voldoende aan hun trekken komen voor zover het gaat om hun mening over de huidige constitutionele monarchie onder de Oranjes kunnen terecht op de blogspot ‘In De Gelogeerde Aap’. Daar verschijnt met grote regelmaat een scherp geschreven column van Wendela de Witt – Bicker. Wie is deze Wendela? Het bestuur van de NRG stelt gratis een NRG vlag ter beschikking aan degene die weet te raden wie er achter de naam schuilt gaat. De columns zijn namelijk zeer het lezen waard! Wij zouden haar willen vragen ze (ook) te publiceren binnen onze website!

Republikeins genootschap op facebook
Verder wil de redactie u ook wijzen op het feit dat er op Facebook een besloten groep onder de naam ‘republikeins genootschap’ actief is. Deze groep moet niet verward worden met de stichting Republikeins Genootschap. U kunt zich via facebook (zoek op republikeins genootschap) aanmelden om toegelaten te worden. Het genootschap telt inmiddels 77 leden.

Republikeinse facebook groep van de JOVD
Ook de JOVD heeft op Facebook een republikeinse groep die zich niet conformeert aan de huidige opvattingen van Mark Rutte over de constitutionele monarchie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *