Bestuursvacatures in 2015

Bestuurslid Piet de Groot heeft tijdens de laatste bestuursvergadering aan het bestuur te kennen gegeven zijn functie als bestuurslid neer te leggen. Hierdoor is er een vacature ontstaan. Staat u achter de republikeinse gedachte en wilt u zich hier ook actief voor inzetten? Dan is een bestuursfunctie binnen het NRG/Republikeinen.nl misschien wel iets voor u. Heeft u interesse, maak dit dan voor 28 februari 2015 kenbaar bij de voorzitter, Anjo Clement. Dit kan per e-mail via clement@republikeinen.nl.

Vacature voor voorzitter

Tijdens de laatste ledenvergadering heeft de huidige voorzitter, Anjo Clement, aangegeven dat hij tot de volgende ledenvergadering in april aan zal blijven als voorzitter. Daarna zal hij het stokje overgeven aan een nieuwe voorzitter. Staat u achter de republikeinse gedachte en denkt u de komende jaren het boegbeeld voor onze vereniging te zijn? Stelt u zich dan nu kandidaat als voorzitter van het NRG/Republikeinen.nl. U heeft tot 28 februari 2015 de tijd om u kandidaat te stellen voor deze functie. U kunt dit doen door uw kandidatuur kenbaar te maken bij de huidige voorzitter, Anjo Clement, via clement@republikeinen.nl.

De later in het voorjaar te houden algemene ledenvergadering zal een besluit nemen over de invulling van beide functies.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *