27 APRIL 2017: KONINGSDAG TILBURG

10:00uur – Duvelhok. Sint Josephstraat 133, Tilburg

Het NRG heeft tijdens Koningsdag in Tilburg rond 27 april een serie acties gepland om protesteren tegen het koningshuis en aandacht te vragen voor het republikeinse gedachtengoed. In aanloop naar koningsdag zullen bestuursleden van het NRG samen met vrijwilligers posters uitdelen aan omwonenden langs de route. Het is de bedoeling dat deze posters op 27 april achter de ramen gehangen worden tijdens het koningsfeestje. Met de actie wil het NRG lokale sympathisanten betrekken in een demonstratie tegen de monarchie. Daarbij geeft de postercampagne het genootschap de mogelijkheid om in de dagen voor koningsdag met buurbewoners in gesprek te gaan over de standpunten van het NRG.

Leden van het NRG en sympathisanten zijn tijdens het koninklijke verjaardagsfeest welkom voor een borrel in ‘het republikeinse hoofdkwartier’ in het Duvelshok, op loopafstand van de geplande route van de koning.

Meedoen?
Bent u lid van het NRG of sympathisant; dan bent u op 27 april van harte welkom in het republikeins hoofdkwartier ’t Duvelshok vanaf 10:00uur. Wilt u meehelpen met onze postercampagne of hebt u zelf een idee om het republikeins gedachtengoed tijdens koningsdag te vertolken – laat het ons dan weten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *