250+ posters, stickers en boeken verkocht

In de eerste maand van haar bestaan heeft de webshop van het Republikeins Genootschap meer dan 250 posters, stickers en boeken verkocht. Met name de sticker ‘Leve de Republiek’ blijkt populair.

De populairste sticker met de tekst ‘leve de republiek’

Ook populair is het Klein Republikeins Handboek – samengesteld door Hans van den Bergh, Pierre Vinken en Gerard Aalders. Hierin worden 100 misverstanden over de monarchie op kundige wijze ontkracht.

Klein Republikeins Handboek met honderd misverstanden over de monarchie

Ook goed scoren de stickers ‘Monarchie? Nee bedankt!’ – met een knipoog naar de antikernenergiebeweging uit de jaren ’80, de sticker ‘Ik Ben Geen Onderdaan’ met een verwijzing naar het protest van student Joanna tijdens de inhuldiging van Willem-Alexander en de sticker ‘m̶o̶n̶a̶r̶c̶h̶i̶e̶ – democratie‘.

Voordelig is de ‘Campagneset Republiek Nederland’ met daarin tweemaal alle posters en driemaal alle stickers voor slechts 20 euro inclusief verzendkosten.

Het volledige overzicht van republikeinse stickers, posters en boeken vind je in de webshop. Diverse leden hebben al gevraagd om een uitbreiding van het assortiment met onder andere stickers, mokken en t-shirts. In grote oplage zijn deze al bestelbaar (neem hiervoor contact op).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *