Ledenservice

Nieuwsbrief
Bij inschrijving als Lid of Sympathisant kunt u er voor kiezen om de elektronische nieuwsbrief te ontvangen. Wij streven naar tenminste één Nieuwsbrief per twee maanden.
Deze Nieuwsbrief die via Mailchimp wordt verstuurd kent zijn eigen registratie die geheel los staat van de administratie van Leden en Sympathisanten.
Wilt u zich voor de Nieuwsbrief uitschrijven of hebt u een nieuw e-mail adres dan kunt u dat aangeven via de daarvoor bestemde link van Mailchimp onderaan de Nieuwsbrief.
Mocht er zich een probleem voordoen met uw registratie dan zijn wij u graag behulpzaam die op te lossen: ledenadministratie@republikeinen.nl

Wijzigingen doorgeven
Bent u al lid of sympathisant van NRG/Republikeinen.nl , maar wilt u een wijziging doorgeven in verband met een verhuizing of een nieuw e-mailadres dan kunt u daarvoor een e-mail met de nieuwe gegevens sturen naar: ledenadministratie@republikeinen.nl .
NB: vergeet niet ook uw oude gegevens te vermelden!

Lidmaatschap opzeggen of uitschrijven uit het register van Sympathisanten
U kunt uw lidmaatschap opzeggen of zich uitschrijven als sympathisant door een e-mail met uw gegevens te sturen naar: ledenadministratie@republikeinen.nl

NB: Bij het opzeggen van uw lidmaatschap kunt u er voor kiezen ingeschreven te blijven staan als sympathisant van de Republikeinse gedachte. Wanneer u dat niet zelf aangeeft in uw e-mail zullen wij daarom vragen bij de bevestiging per e-mail van uw opzeggingen of uitschrijving.

Verdere Vragen
Ook vragen betreffende uw inschrijving als Lid of sympathisant kunt u uiteraard stellen door een e-mail te sturen naar ledenadministratie@republikeinen.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *